Terug naar startpagina.

Home
letselschade Algemeen
letselschade Instanties / Organisaties
letselschade Juridisch
letselschade Media / i-net
letselschade Medisch
letselschade Stichtingen / Verenigingen
letselschade Laatste nieuws
letselschade Contact
Onderdeel
particulieren
Juridisch
Juridische Aspecten
Laatste update 21 dec 2011
   

Zodra men betrokken raakt bij een ongeval, krijgt men vaak te maken met verschillende lichamelijke maar zeker ook geestelijke klachten. Als je dan ook nog eens achter je verzekering aan moet gaan en men verwacht dat je binnen twee tot drie weken een heel gesprek gaat voeren met de verzekeraar, loopt het hoofd in veel gevallen helemaal over.

Tóch verwacht men van je dat je in geuren en kleuren gaat vertellen wat er gebeurd is. Wat overigens wel logisch is, omdat zij geacht worden om met geld over de brug te komen om de gaten die ontstaan in je inkomsten en wellicht verhoogde medische kosten te bekostigen. Maar of dat al binnen twee tot drie weken moet gebeuren ?
In het verdere verloop krijgt men te maken met allerlei belangen. Nouja, eigenlijk maar één belang want dat is geld. Maar er komen in ieder geval diverse spelers in beeld.

Dat letselschade er niet altijd fair aan toe gaat, weet iedereen wel. Maar "hoe ver" gaat men daar in en wanneer wel en wanneer niet ?

Wát zijn de diverse belangen en hoe worden die uit benut ?

Wáár moet ik op letten en wat moet ik wel en wat zeker niet doen of toe laten ?

Héél veel vragen en nog veel meer dillema's zullen naar mate het letselschadetraject voort duurt, alleen maar toenemen in aantal. En tóch is het allemaal niet zo vreemd als je de werkelijke achtergronden kent. Hier op whiplash-nederland.nl gaan we een kijkje geven in hoe gemiddelt letselschadetrajecten verlopen. Waar je op moet letten en wat je moet doen om in een later stadium zo min mogelijk in de problemen kan komen.

We laten je hier zien dat het beter en uiteindelijk goedkoper is om een echte letselschadeadvocaat in te schakelen en vooral niet met Rechtsbijstand en al helemaal niet met letselschaderegelaars en/of zogenaamde specialisten in zee moet gaan. Volg de link buttons bovenaan de pagina.

De informatie op whiplash-nederland.nl word regelmatig vervolgt/uitgebreid dan wel aangepast.
Uiteraard is uw inbreng en mening van harte welkom en kunt u aan ons richten via de contactpagina.
Design & Copyright by: Modern-designer.nl  - your source for al graphic design


Whiplash Nederland
is tot stand gekomen uit jaren lange ervaring op gebied van whiplashetsel.

Het beheer word gedaan door ervaringsdeskundige welke eerder als partner van, en later lotgenoot ervaring heeft opgedaan.

Whiplash Nederland
legt zich méér toe op de sociale en maatschappelijke aspecten welke komen kijken bij whiplashletsel.
Whiplashinformatie.nl
Beperkt zich voornamelijk tot het informeren, verder helpen en met elkaar in contact brengen van whiplash lotgenoten.