Terug naar startpagina.

Home
letselschade Algemeen
letselschade Instanties / Organisaties
letselschade Juridisch
letselschade Media / i-net
letselschade Medisch
letselschade Stichtingen / Verenigingen
letselschade Laatste nieuws
letselschade Contact
  Welkom op whiplash-nederland.nl ..... Binnenkort zal deze website van start gaan ..... Denkt U dat u het allemaal wel weet ? ..... Dan is het vooral een must om hier terug te komen ..... Hier leest u "The Naked Truth" over whiplash ! In de hoop dat wij wél tot betere behandeling van mensen aan kunnen zetten !

Algemene informatie

Whiplash Nederland nl is een door ervaringsdeskundige geleide website, met als doel om op een zo eenvoudig mogelijke wijze, zo veel mogelijk concrete informatie te verschaffen.
Whiplash-nederland.nl is opgezet nadat uit jaren lang onderzoek, gebleken is dat iemand met whiplashletsel werkelijk helemaal alleen komt te staan, als het gaat om herstel en afronding letselschadezaken.

Als iemand met whiplashletsel niet zelf een flinke studie wijd aan het fenomeen whiplash en alles wat daar om heen hangt, óf niemand in zijn/haar omgeving deze taak op zich neemt, zal het slachtoffer met whiplashverdacht letsel, nog herhaaldelijk overreden worden door de diverse belang (lees > eigenbelang) hebbende. Zij worden onnodig en totaal zinloos tegengewerkt in hun herstel en dat is op z'n minst merkwaardig te noemen
omdat een sneller herstel betekend dat de schade voor de maatschappij enorm bespaard word. De vraag is dan ook, wil men wel dat mensen daadwerkelijk snel hersteld óf is het meer een principe kwestie om het die paar profiteurs (zo als men wil doen geloven) in ieder geval onmogelijk te maken om te profiteren ?

Er is héél veel mis in het leven waarin iemand met nekletsel terecht komt en dát willen we hier graag vertalen zodat alle belanghebbende hun beleid mogelijk aan zullen passen in het kader van "gezond moraal bied ongekende mogelijkheden", JUIST voor mensen met whiplashverdacht letsel. Maar daar naast bieden we op alle vlakken inzicht aan lotgenoten als het gaat om al de "bij" zaken naast whiplash.

Whiplash Nederland nl onderscheid zich van de vele andere websites, door dat er géén eigen belang speelt bij de initiatief nemers. Hier door zijn we in staat om informatie van de twee bestaande groepen (believers en non-believers) op neutrale wijze naast elkaar te leggen, om vervolgens tot conclusies te komen.

Conclusies welke niet zomaar getrokken worden want naast het believers en non-believers verhaal, kijken we vooral ook wat er wereldwijd aan bevindingen zijn gedaan met betrekking tot whiplashletsel en aanverwant letsel. Maar zeker óók naar de signalen die door lotgenoten in de voorbije jaren dagelijks aan ons toegestuurd zijn via de diverse websites welke gezamelijk al een totale standtijd van meer dan dertig jaar vertegenwordigen. Om een idee te geven hoe veel informatie ons in al de tijd dat we online bezig zijn, is toegekomen.

Gebruik website;

Om zo efficiënt mogelijk van deze website gebruik te maken, raden wij u aan om onze gebruikshandleiding even door te nemen. Op zich zit het allemaal logisch in elkaar, maar je moet het gewoon even weten.
Disclaimer;
Even een klein berichtje van huishoudelijke aard, voor dat ik verder ga met inhoudelijke informatie nl:
Het is voor iedereen vrij om deze website te bekijken. Echter NIETS van wat op whiplash-nederland.nl te lezen of te zien is, mag gecopieerd of op welke wijze dan ook gedupliceerd of verspreid worden. En al helemaal niet misbruikt worden tegenover mensen met whiplashverdacht letsel of andere vormen van letsel dan wel handicap. De informatie word minimaal wekelijks geupdate. Echter ondanks dat wij alle zorgvuldigheid in acht nemen, zijn wij op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor gevolgen, ontstaan door het opvolgen van wat op whiplash.nederland.nl geschreven staat daar wij ook gebruik maken van rapportages etc van derden. Niet alles is door ons op waarheid te controleren al hanteren we wel een enorm streng beleid en nemen we alle zorgvuldigheid in acht.

Dat mag vrij duidelijk zijn, gezien hier géén commerciële doelen nagestreeft worden en whiplash-nederland.nl enkel door ervaringsdeskundige gedreven word.

Doelgroep:

Whiplash-nederland.nl heeft NIET als doel om zo veel mogelijk over whiplash als letsel zelf te vertellen omdat daar whiplashinformatie.nl de meest geschikte en betrouwbaarste bron is.

Op deze website zal voornamelijk advies gerichte informatie terug te vinden zijn voor zowel slachtoffer, zijn/haar directe omgeving, maar zeker óók voor behandelaren zal de inhoud zeer leerzaam zijn daar er in Nederland kennelijk niet alle informatie tijdig door dringt als het gaat om uitslagen en ontwikkelingen op gebied van whiplashletsel. Er valt enorm veel winst te behalen voor zowel verzekeraars als ook patiënten en hun werkgevers, alleen zal dit wél de nodige aanpassing van de huidige benaderingswijze vereisen.

Op dit moment betekend whiplashletsel op lopen niet alleen lichamelijke pijn maar vooral ook ontiegelijk zware geestelijke stres vanwegen verkeerd beleid. Waar door soms geheel zonder erg door belanghebbende karaktermoord gepleegd word. Dát lijk ons niet de bedoeling en zeker geen gunstige ontwikkeling als het gaat om herstel. Soms blijkt de korte weg uiteindelijk de langste weg doordat enorme obstakels voor onnodige vertragingen leid. Whiplashletsel is daar een typisch voorbeeld van.

Doel:
whiplash-nederland.nl heeft als doel om enerzijds patiënten beter inzicht en steun te bieden in de processen waar in men beland en anderzijds de procesleiders te voorzien van duidelijke up-to-date informatie, zodat men op verantwoorde wijze en in het belang van het slachtoffer, de juiste processen op gang helpt te brengen.

Resultaat:
Het resultaat zal een tevredenere patiënt op leveren, en uiteindelijk een korter herstelproces met de hoogst haalbare eindscore. Immers is een goed moraal van wezenlijk belang voor optimaal herstel.

Toename en vergroting problematiek:

Whiplashletsel zal nóóit uit te bannen zijn, in tegendeel, de verwachtingen kan men nu al bij gaan stellen want er zal de komende jaren beslist een grotere toename aan whiplashpatiénten bij komen. logisch als men de toename van het aantal verkeersdeelnemers en de toenamen van het aantal verplaatsbewegingen per individu van de afgelopen jaren er naast legt. Vandaar dat het zaak word dat eindelijk na tientalle jaren, eindelijk een bijstelling van zaken vereist is.

Mensen met whiplashverdacht letsel zijn óók mensen net als de verzekeringsagent, keuringsarts en specialisten aan de andere kant.

Design & Copyright by: Modern-designer.nl  - your source for al graphic design


Whiplash Nederland
is tot stand gekomen uit jaren lange ervaring op gebied van whiplashetsel.

Het beheer word gedaan door ervaringsdeskundige welke eerder als partner van, en later lotgenoot ervaring heeft opgedaan.

Whiplash Nederland
legt zich méér toe op de sociale en maatschappelijke aspecten welke komen kijken bij whiplashletsel.
Whiplashinformatie.nl
Beperkt zich voornamelijk tot het informeren, verder helpen en met elkaar in contact brengen van whiplash lotgenoten.